Het grootste platform voor
motorcross, enduro en offroad

offroad rijden in het buitenland


Turkije Adventure Tour

Begin april, wanneer de natuur aan de Turkse zuidwestkust in volle bloei staat, beginnen we met onze ADVENTURE TOURS.

Deze tour verdient de naam ADVENTURE omdat ze niet volgens een vast schema verloopt. We weten zelf ook nooit precies wat ons te wachten staat. Afhankelijk van de samenstelling, offroadervaring en interesses van de groep stellen we iedere week op basis van een groot aantal mogelijk routes steeds weer een individueel tourpgramma samen. Vanaf onze basis in de buurt van Marmaris voert deze tour ons tot diep in het bergachtige Anatolische achterland.

Tot eind mei ligt er nog sneeuw op de bergtoppen en na een strenge winter zullen we zelfs tot ver in het voorjaar nog besneeuwde bergpassen tegenkomen. Natuurlijk laten wij ons hier niet door ophouden, ons motto is principieel:

WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG!

Zoals iedereen wel weet, betekent het Spaanse begrip ENDURO zoveel als: doorzetten/volhouden.Wij vatten de term enduro ook letterlijk op: 'we zijn hier immers niet gekomen om het onszelf alleen maar gemakkelijk te maken!' Maar nu even zonder gekheid. Plezier hebben in het offroadrijden staat bij ons altijd voorop. Om die reden zijn wij erg flexibel wat de routekeuze betreft en we passen de moeilijkheidsgraad van de trajecten aan het tempo en de rijvaardigheid van onze gasten aan. 

Ons belangrijkste doel:

IEDEREEN MOET DE HELE WEEK ZO VEEL MOGELIJK PLEZIER BELEVEN AAN HET OFFROADRIJDEN!

Deze 8-daagse Tour is boekbaar in de maanden april, mei, juni, september, oktober.

Meer informatie vind u hier

Roemenië

Ben je op zoek naar ruige, ongerepte natuur, en vooral geen strak asfalt, reis dan af naar Sibiu en neem deel aan de schitterende 6-daagse Roemenië Tour. Sibiu is een grote stad in het hart van Roemenië aan de voet van de Karpaten. Deze enorme bergketen komt in het noordoosten het land binnen en loopt met een ruime boog door tot in het zuidwesten van het land. Precies in het midden ligt Sibiu! Op een hoogte van circa 1000 tot 1500 meter zijn de meeste bergruggen flink bebost en lijkt het gebied veel op de off-the-road gebieden in Tsjechië en Polen. Het ruigere werk dus. Kom je hoger, dan valt er te genieten van het ene mooie panorama na het andere. Bomen versperren niet langer het uitzicht. Je waant je dan al snel in de Alpen of Pyreneeën, met dit verschil dat je in de Karpaten nog overal vrij kunt rijden.

Gewoon over een bergkam van punt A naar punt B. In de dalen heb je ruim baan door de weilanden en door onontgonnen gebied. Alleen als er modder is, moet je op de paden blijven, om te voorkomen dat je het land beschadigt. Kortom, Roemenië biedt voor off-road liefhebbers een mix van al het beste wat je elders vindt.

NIEUW!!! Ook in Roemenie bieden wij u nu de mogelijkheid om op huurmotoren (KTM's) te rijden!!

meer informatie vind u hier